Skip to main content

ANSAMBEL SLEEPWALKERS SOBIB IGALE PEOLE

Sleepwalkers pole vaid pulmabänd, vaid sobib igale peole, kus külaliste jalad kihelevad tantsumuusika järele ja oodata on pidu hommikuni. Meie jaoks pole ükski saal liiga väike või seltskond liiga suur!

 

PULMAANSAMBEL SLEEPWALKERS

pulmabänd, pulmaansambel, tantsuansambel

Asjad on läinud nii, et enamus ansambli Sleepwalkers esinemisis toimuvad pulmades. Ilmselt on asi selles, et pulmi planeeritakse kauem ette kui sünnipäevi, suvepäevi või jõulupidusid. Aga ilmselt on asi ka selles, et meile lihtsalt meeldivad pulmapeod. Pulmades ei kohta sa kunagi kedagi kes ei taha peost osa võtta või on morni näoga. Kõik on tulnud nautima noorpaari erilist päeva.

Meile on pulmaisad öelnud, et oleme ainus tantsubänd Eestis, kes ütleb uhkelt, et "Oleme Pulmabänd!".

SLEEPWALKERS SÜNNIPÄEVALE VÕI JUUBELILE

pulmabänd, pulmaansambel, tantsuansambel

Päris tihti juhtume ka esinema sünnipäevadele ning juubelitele. Muidugi on sünnipäevad väiksema eelarvega peod kui pulmad. Aga ega see ei tähenda seda, et need oleksid vähem tähtsad või mitte nii lahedad. Sleepwalkers esineb suurima rõõmuga kõikidel sünnipäevadel.

Lisaks saame pakkuda ka õhtujuhtimist viies läbi lihtsamad mängud ja vajalikud tegevused. Küsi meilt ka selle kohta!

SLEEPWLAKERS SUVEPÄEVADELE VÕI JÕULUPEOLE

pulmabänd, pulmaansambel, tantsuansambel

Suvepäevad ja Jõulupeod on üritused, kuhu ettevõtte juhid kutsuvad kokku oma töötajad, et mitteametlikus õhkkonnas suhelda ja nautida üksteise seltskonda. Loomulikult kuulub sellise ürituse juurde ka tants, trall ja tagaajamine. 

Suudame pakkuda ka helitehnilis ja valgustehnilisi lahendusi erineva suurusega pidude jaoks. Selleks kirjeldage juba esimeses kirjas võimalikult täpselt oma pidu ja nägemust kuidas see võiks kulgeda.